Проучване в Twitter показва до този момент, че потребителите са За

...
Проучване в Twitter показва до този момент, че потребителите са За
Коментари Харесай

Анкетата на Мъск: Потребителите на Twitter искат обратно Тръмп

Проучване в Twitter показва до този миг, че потребителите са " За " връщане на профила на някогашния американски президент Доналд Тръмп в обществената мрежа. Проучването беше основано от новия притежател Илън Мъск, който през днешния ден изрази удовлетворение от резултатите до този миг. А те демонстрират, че 52.3% от съвсем 11 милиона отговора са " За " възобновяване на профила на Тръмп, който беше неразрешен поради ролята му в миналогодишния взлом на Капитолия в  опит да не бъде прието изборното проваляне на някогашния американски президент. 
Прочетете още
Няма индикации дали Илън Мъск ще съблюдава волята на потребителите на Туитър, само че през вчерашния ден той разгласява в туит латинският израз - " Vox Populi, Vox Dei " - Глас национален, глас божи. 

Тръмп беше следван от над 88 милиона консуматори. Казвал е, че няма да се върне в Туитър и вместо това сътвори своя лична обществена мрежа -  Truth Social. 

Евентуалното възобновяване на акаунта на някогашния президент би провокирало разтърсвания в американската политика и общество, още повече, че той разгласи по-рано тази седмица, че ще се кандидатира още веднъж за Белия дом през 2024 година, отбелязва Франс прес.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР